Firmaarrangement

Få en god aften med mindeværdige oplevelser for medarbejderne.

Skal I snart holde fest? Skal der holdes sommerfest eller fødselsdagsfest? Eller har I mod på at lave noget helt andet til dette års næste firmaarrangement? Noget som ingen har prøvet før? Hos Havreholm Klatrepark Til Tops får I muligheden!

Hos Havreholm Klatrepark Til Tops tilbyder vi rigtig gode omgivelser til teambuilding eller jeres næste firmaarrangement. Ligegyldigt hvornår I ønsker at holde jeres arrangement, står Havreholm Slot til rådighed med enten brunch, frokost, middag eller bare en oplevelsesrig, aktiv og spændende dag med masser udfordringer i aktivitetsparken. Som kunde skal I blot beslutte, hvilken ”pakke” I ønsker, ringe og bestille tid hos os og slutteligt sørge for et stort fremmøde. Det er det eneste, I skal gøre, og resten står vi for.

Giv dine medarbejdere et atypisk firmaarrangement

Søger du og dine medarbejdere et nyt og anderledes firmaarrangement? Måske planlægning af teambuilding, som I ikke har set før? Hos Havreholm Til Tops skaber vi de bedste rammer for et firmaarrangement med sjove udfordringer og overraskelser, som I helt sikkert ikke har set før.​

Med teambuilding styrkes både samarbejde og tillid på arbejdspladsen

Forbedringer på enhver arbejdsplads kan skabes ved hjælp af teambuilding.

Hos Havreholm Til Tops bliver der i form af diverse klatresessions stillet krav til samarbejde fra alle deltagere. Dette skaber et tillidsfuldt miljø, som sikrer, at deltagerne til hver en tid hjælper og støtter hinanden, når de fysiske og psykiske grænser bliver prøvet af.

De psykiske grænser bliver afprøvet hos deltagerne, hvorfor der i høj grad er behov for hjælp og støtte på denne front. Deltagerne bliver udfordret og kommer til at se hinanden reagere på situationer, de ikke har set hinanden i før.

Vi har dog mere end ”bare” klatring. Hos Havreholm Til Tops tilbyder vi discgolf på de helt nye 9 hullers par 3 baner. Udover dette sikrer vi rigtig fin underholdning til alle dem, der gerne vil klatre i træerne, men selvfølgelig også til alle dem, som gerne vil være på jorden. I denne forbindelse har vi vores teambuildingsøvelser, som med kyndig vejledning bliver håndteret af flere akkrediterede teamcoaches.

Når firmaarrangementet er færdigt, vil hver enkelt deltager gå her fra med en oplevelse og fornemmelse af styrket sammenhold, fællesskab og en følelse af holdånd. Det er helt ideelt med teambuilding til et firmaarrangement, da det er med til at skabe tryggere rammer blandt deltagerne og samtidigt forbedre både samarbejde og den interne kommunikation blandt alle der deltager.

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder for et fantastisk firmaarrangement

Telefon: 30 74 09 44

E-mail: mail@havreholmklatrebane.dk

Havreholm Klatrepark ved Hornbæk på Nordsjælland.​

​Firmainfo

Havreholm Klatrepark Til-Tops

Klosterrisvej 4, Havreholm

3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 30 74 09 44

E-mail: havreholm@til-tops.dk

CVR: 36435178

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

tripadvisorfacebookinstagramyoutube