Firmaarrangement

Skab en uforglemmelig oplevelse for medarbejderne​

​Står den årlige sommerfest for døren? Skal I fejre virksomhedens fødselsdag? Eller har I lyst til at foretage jer noget anderledes til næste firmaarrangement, som I ikke har prøvet før? 

Det får I mulighed for hos​ Havreholm Klatrepark Til-Tops. 

Vi tilbyder de perfekte omgivelser til jeres næste firmaarrangement og til jeres næste teambuilding. Vi kan arrangemere brunch/frokost/middag og mødefaciliteter på Havreholm Slot, eller blot en spændende og udfordrende oplevelse i aktivitetsparken.

Det eneste I skal gøre er at beslutte hvor meget eller hvor lidt I vil, bestille tid hos os og at møde op på dagen. Vi sørger for resten.

​Overrask dine medarbejdere med et anderledes firmaarrangement

Ønsker I at planlægge et anderledes teambuilding for jeres medarbejdere? Et firma arrangement hos Havreholm Til-Tops er ideelt til at afholde et udfordrende og overraskende firmaarrangement, som ikke ligner den vante dagligdag i firmaet.

Styrk samarbejdet og tilliden på arbejdspladsen med teambuilding.

Teambuilding kan bidrage til forbedring af samarbejdet på enhver arbejdsplads.

​​En klatresession i Havreholm Til-Tops stiller krav til samarbejde fra alle deltageres side, og det sikrer, at deltagerne støtter og hjælper hinanden, når deres grænser bliver afprøvet – både psykisk og fysisk.

Deltagerne får brug for hjælp og støtte fra hinanden på et mentalt plan, da de udfordres og kommer til at opleve hinanden i situationer, de ikke har set hinanden i før.

OG vi har mere end klatring i højderne: Vi tilbyder disc golf på vores ny-anlagte 9 hullers par 3 bane, god underholdning både til de der klatrer og de der ikke vil med i træerne.

Vi har teambuilding øvelser og kontakt til flere akkrediterede team coaches.

Deltagerne kommer til at gå fra arrangementet med et styrket sammenhold, et stærkere fællesskab og en vi-følelse. Teambuilding til et firmaarrangement er ideelt til at forbedre både samarbejde og intern kommunikation blandt de deltagende.

Ring til os på 3074 0944 eller email: mail@havreholmklatrebane.dk og hør nærmere om jeres muligheder for firmaarrangement.

Havreholm Klatrepark ved Hornbæk, Nordsjælland.​

​Firmainfo

Havreholm Klatrepark Til-Tops

Klosterrisvej 4, Havreholm

3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 30 74 09 44

E-mail: havreholm@til-tops.dk

CVR: 36435178

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

tripadvisorfacebookinstagramyoutube